Featured Video Play Icon

Vlog 56: nov 2020: Start bomen oogsten

Deze vlog geeft aan hoe we na 7 maanden voorbereiding begonnen zijn aan de gratis 1 miljoen bomen actie uitde natuur. Start 13 november in het Amsterdamse bos en daarna elkedag door het hele land: Groene Carre, Groene Weelde, Wandelbos Hoofddorp, Houtwijkerveld, in Hoofddorp, Groenendaal, Sorghbosch, Marienheuvel, Huis te Vogelenzang in Heemstede, Den Haag, AmsterdamseBos, Schinkel bos Kleine Poel, Fries Drentse Wold, Kuinderbos, Watersley in Sittard, Uiterwaarden van de Maas,. Schaarsbergen, etc Een cursus voor coordinatoren was ook nodig net als tientallen inkuilkplekken en een heel systeem van tellen, bundelen en labelen van de soorten. Verder in deze maand: het slechtvalken nieuws in Hoofddorpen de Share meets bijeenkomst over biodiversiteit van de gemeente Haarlemmermeer. En verder de doorlopende activiteit op Meermond, park 2020 en het Fort van Hoofddorp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.