Featured Video Play Icon

Vlog 54: sept. 2020 :Druk en productief

De maand september was druk en productief vertelt Petra Brinckman.1: Na de actie in augustus om 190.000 Perenbomen te redden met Meerbomen.nu kwamen er in september bijna 100.000 sneeuwballen beschikbaar om te redden.2: Op het Fort Hoofddorp is een trouwe vrijwilligersgroep die maait, wiedt, compost rijden stenen afgevoerd en graszoden legt om de buiten ruimte mooi te maken. 3:En het fort werd officieel geopend. 4: Ook planten uit een parkje in het winkel centrum Hoofddorp moesten gered worden. 5:Ook onze 1,5 ha buurt groen stond in de belangstelling bij het 40-jarig bestaan van de wijk Houtwijkerveld. 6:September is een mega oogst maand met aardappel, pompoenen, tomaten, kolen e wat niet al. 7:Op Park 2020 is een nieuw bloemenweide type inde vorm van een natuurmuur op gedragen aan de Parkmanager die met pensioen ging: De André Buikema natuurmuur. 8:20 ha bloemenweides is uitgebloeid en moet gewied, gemaaid en gehooid worden.9: Op Meermond is een 2e stappen pad door het moeras gemaakt; 10: In Groenen daal werd de Rododendron vijver opgeknapt.11: we zijn voor het 2e jaar op rij in de nationale Trouw duurzame top 100 gekomen. Vorig jaar op plek 21 en dit jaar helaas niet hoger ,maar op plek 78; 12: Een 6-delige insectenhotel cursus op de Kompas basisschool

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.