WW 15-7-2020 Groen Vingers Buiten ruimteFort gezocht


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
van Nieuw-Vennep en nu laat de gemeente dit verpauperen. Al meerdere malen heb ik hierover geklaagd maar tot regulier onder- houd is dit nooit gekomen. Ik hoop dat daar wat aangedaan kan worden.” vedorp hebben ze daar last van. Wij hebben zelf een kennissessie opgezet om te kijken wat je hieraan kunt doen. denken hier actief dus jammer dat he niet op ingaat.” ” Eigen foto Bereikbaarheid is punt “Dat is essentieel veiligheid. Vóór was het ontzett station Schipho nog net niet vai kabinet wil kor ten vervangen een goed idee wel ruimte zijn van de Noord Amsterdam Hoofddorp ka oplossing zije dorp een int om stations TRUST Groene vingers buitenruimte fort gezocht HOOFDDORP Stichting Fort van Hoofddorp en Stichting MEER- Groen hebben de handen ineen geslagen om de recreatieve en ecologische potentie van het forteiland optimaal te gaan benutten. Daarvoor zoeken ze mensen met passie voor deze bijzondere plek in de Haarlemmer- meer. We zoeken mensen met al dan niet groene handen, die er plezier inhebben het fort en de buitenruimte verder te onderhou- den en ontwikkelen tot een bruisende en bloeiende plek met fruit- en kruidentuinen, een bloemenweide en klein openlucht- theater. Op woensdag 29 juli is er een informatie-avond. Aanmelden via Franke van der Laan: info@ stichtingmeergroen.nl of 06- 48226490. U heeft eer nachtsluiti “Het aanta verminder vorige weg over de st is een mc willen ec stellene want sle invloed menser Lees d wwnic pr 15-7-20

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.