HC 1-7-2020 Fietstocht langs Orchideeen


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Woensdag 1 juli 2020 een belangrijke plaats in de exploita van het gerenoveerde Fort van Hoofddorp. 13 H J N HC nieuw Vijf mensen die het beste met de wereld willen Het nieuwe platform HeelHaarlemmermeer wil een podium zijn voor lokale groene initiatieven. Met het delen van vrolijke filmpjes hoopt initiatiefnemer Bas van Haastrecht dat zoveel mogelijk partijen aanhaken. Wij geven vijf van hen een podium. Andrea van de Graaf is er een van. B 36 en 37 Ondernemers hoopvol: ‘Herpakken, we HOOFDDORP Welkom bij ons Ondernemerscafé, had Ondernemend Hoc niet tegen dovemansoren gezegd. Ondanks de coronabeperkingen ‘afst donderdag prima. Het gevoel: hoera, we mogen weer, was bijna te proe onder de riem stak. Lees het verslag van Anja Maas op HCnieuws.nl. . Fietstocht langs voor Muziek in Poppodi- orchideeën um Duycker. Met de show ‘Cover Up Sessions’ wil HOOFDDORP De meeste Twan van Gerven een mensen kennen tropische seintje afgeven. Het orchideeën die alleen in programma Liefde voor de winkel te koop zijn. Muziek is vernoemd naar Maar er zijn ook zo’n 70 de gelijknamige landelijke soorten inheemse campagne. Tickets orchideeën. En 14 worden uitsluitend daarvan groeien er in het verkocht via www. wild in Haarlemmermeer. duycker.nl. Dat is niet voor niets, orchideeën houden van Buikpijn van het voedselarme grond, een lachten bij beetje brak water en van kalk. Stichting MEER- Zomer Specials Groen helpt de natuur graag een handje. HOOFDDOR Comedians Inmiddels zijn het er van de Knock Out meer dan een miljoen! Comedy Crew geven Kom op zaterdag 4 juli donderdag 9 juli om 19.00 uur een stand-up comedy show tijdens Zomer Specials in De Meerse. Als crew zijn de mannen al een tijdje ‘on tour’ langs diverse cafés, podia en theaters, ledere show bevat een wisselen- de line-up, mooie samenwerkingen en om 20.00 op de fiets naar gastoptredens. Op 9 juli inrit van Ravensbos. bestaat de crew uit MC Franke van der Laan rijdt Arjan Kleton, Davey mee en laat geïnteres- Turnhout, Dave Felida, seerden genieten van al Paul Schoolderman en bloeiende moois langs de Mark Waumans. Itocht. Meer informatie en Voor meer informatie: info@stichtingmeer groen.nl of 06-48226490. ‘Plastic bij ho Eigen foto Forza! heeft een sterk punt legd merr te sc HAARLEMMERMEER Forza! heeft nog een punt dat het scheiden van ken plastic, blik en drankpakken ook role in Haarlemmermeer achteraf ger moet plaatsvinden. Wetenschap- Jo pers, economen, ondernemers en ook milieubewegingen raken he steeds meer overtuigd van het voordeel dat via machines wordt geschift. De populistische Haar- lemmermeerse politieke partij rent het gemeentebestuur op te m Hill Activistisch intie biliefde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.