Top week

Na 10 weken extreme droogte viel er eindelijk weer wat regen deze week. Maar dat was niet het enige goede nieuws.

Net hebben we een dagje in Houtwijkerveld gewerkt en daar kwamen maar liefst 10 mensen mee doen. Dat hebben w e wel minder gehad de afgelopen jaren. Het was top gezellig met appeltaart en een borrel toe en toch veel gedaan aan maaien, hooien, riet verwijderen en genieten van wat er allemaal opkomt aan bloemen en paddenstoelen ( zoals een reuzenzadelzwam).

Wellicht de belangrijkste ontwikkeling deze week was de evaluatie van 3 seizoenen contract werk met de gemeente Haarlemmermeer waar veel lof over was over wat we bereikt hebben en de erkenning dat het met het beschikbare geld voor groenbeheer niet te doen is. Daarmee staat de deur open voor meer budget en meer projecten. Iets waar we nu al 12 jaar op wachten!

Verder is het leuk dat we de knoflookoogst begonnen zijn. De 50 euro knoflook teentjes zijn nu 3500 uit de kluiten gewassen planten die sinds oktober staan te groeien. En die gaan er uit voor 50 ct tot 1 euro per stuk.

Morgen gaan de de eerst werkdag op fort hoofddorp houden en kijken wat we voor moois op deze 8000 m2 kunnen maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.