Weer op Binnenstebuiten 5e keer

Rustige week. Mede door een koude poolwind.De hele week 10-12 graden overdag en nachtvorst tot zelfs een dag na de ijsheiligen (11-15 mei). En nog geen regen. Maar komende week gaan de temperaturen elke dag 2 graden omhoog tot 26 graden. Dat wordt bonen- en pompoenen (groei)weer.

Eigenlijk is er deze week niet veel gebeurt. Met de koele temperaturen en weinig vocht stond de natuur wat stil. Dus we konden tijd inhalen met wieden, water geven, bloemenweides nalopen en er ongewenste kruiden uittrekken en het stenenveld weer verder ontginnen.

Het voorjaar kriebelt wel bij veel mensen en omdat het Coronacrisisgevoel mindert, komen er steeds meer mensen langs op Park2020. Naast de verkoop van groenten loopt ook de belangstelling voor insectenhotels flink op. Dus we zijn maar weer begonnen met de bouw van meer om de vraag bij te benen

De klaprozen uitzending van Binnenstebuiten werd deze week herhaald. Dat gaf weer een hausse aan mailtjes en telefoontjes van belangstellenden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.