HC1-9-2019 zomerfoto van de de week klaprozen


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
L Pannenkoeken Van het gemalen graan werden pan- nenkoeken gebakken. Als slot van de demonstraties, er waren drie draai- en, werd het gemaaide stuk zwart gemaakt vanwege het ganzengevaar Het graan wordt tot balen gevormd. (FOTO KEES VAN DER VEER HOOFDDORP) van Schiphol HOOFDDORP – In de Plesmanhoek len en pannenkoeken bakken. Het was een prachtige dag die op veel was het zaterdag 31 augustus een dag De werkgroep van Meer-Historie belangstelling van jong en oud kon haalde alles uit de ‘schuur’ wat er aan rekenen van graan oogsten, dorsen, tarwe ma- 1-9-19 Familie E Zomerfoto van de week – Klaprozen BURGER lingroke mee met schap P Dit jaar, terdag va tweede. Erik van en Anne naar he gaat als in. Bij deelner stuks – tjes. O gaan a rookte ingele STALI Vo da Klaprozen. (FOTO: YVONNE VAN DEN BERG) op van D HAARLEMMERMEER – Yvonne van plaatst veel van haar foto’s Insta- nog elke week willen kiezen. Heb jij HAAR den Berg maakte deze prachtige foto gram. Neem eens een kijkje op In- een mooie, leuke, bijzondere foto ge- van klaprozen en verdient deze week stagram @yvonne aan de wandel. maakt, ergens in Haarlemmermeer, tenU de titel ‘Zomerfoto van de Week’. De zomer is voorbij. Maar de ‘Foto mail ons deze dan via redactie.nhm@ Van den Berg fotografeert graag en van de Week’ zouden wij toch graag rodi.nl. te ka den. te leg (on)Geduldig wachten op woningen De ker vra RIJSENHOUT – De rechtszaak over het bouwen van 25 woningen in Rijsen- nout was 29 augustus. De gemeente tond tegenover de staatssecretaris van nfrastructuur en Waterstaat, Stientje n Veldhoven. Haarlemmermeer wil me de ee H n Riisenben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.