HC 23-7-2019 Pruimentijd op Meermond


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Ellen Toledo bijge www.heemsteedsecou- rant.nl wat er allemaal in de buurt gebeurd is en te gebeuren staat Pruimentijd op Meermond beloning. Inderdaad, zuurpruim! Vrijdag wordt er opnieuw gewerkt op Meermond. De vrijwilli- gers vertellen bezoekers graag waar het rijpe fruit hangt. Voor wie zin heeft, kom plukken, of help een handje mee. Wie eerder wil komen plukken is ook welkom. Neem een bakje rijp fruit mee naar huis, dan blijft er genoeg over voor iedereen. Het onrijpe fruit komt later dit jaar. Op 27 september is er het traditionele Oogstfeest op Meermond. Daarover later meer in de krant. HEEMSTEDE De zomerva- kantie is begonnen. Wie thuisblijft in Heemstede kan in de vakantie een bezoekje komen brengen aan park Meermond. De vrijwilligers van Meer- groen, zelf ook in vakantiebezetting, zagen afgelopen vrijdag op hun wekelijkse werkdag met genoegen de eerste HEEMSTEDE Tijden van de zomervaka deren uit Heemste allerlei sport- en doen op het veldje Het evenement # Sonrise) is een sp seerd door de ke voor mensen uitė stede werd de w door de Petraker dels de zestiende week is elk jaa zijn zelfs gezin plannen van hu rekening mee ! Publiekshal gemeentehuis wordt verbouwd Perik Eigen Foto HEEMSTEDE I week het vastgesteld Belvedere i cept van he ken in de bij ook de Heemsted gaf op he vier punt HEEMSTEDE Tot eind augustus vinden elke vrijdagmiddag en zaterdag werkzaamheden plaats in de publiekshal van het gemeentehuis in Heemstede. Op deze dagen is de aannemer bezig met bouwkundige aanpassingen om de akoestiek in de hal te verbeteren. Het werk vindt plaats buiten de openingstijden van de publieksbalie. Bezoekers van de publiekshal en de aangrenzende Burgerzaal kunnen mogelijk hinder van het werk ondervin- den. onder a (slechts) netwerk uitgeno te mak open i ouders met kinderen komen genieten. Lekker wiebelen op de speeltou- wen, ontspannen bouwen aan een hut voor een dag, of een keiharde glijvlucht maken op de kabelbaan. Het is de kinderen gegund na een jaar hard buffelen in de schoolbankjes. Wat die bezwete koppies misschien niet hebben opgemerkt is dat de fruitbomen om hun heen al vol met fruit hangen. De lage, prikkende, kruisbesstruiken gaven vorige week hun eerste vruchten al prijs aan de leerlingen van de werpe Ook w daan het rand moe bak gen get 22 7 lg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.