Heemsteder 12-6-2019 Franke van der Laan te gast bij Blokker


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Woensdag 12 juni 2019 F3 Franke van der Laan te gast bij Boekhandel Blokker Nieuws Van wijnproeverij Zeer ge Fashion to t 4 HEEMSTEDE – Op woensdagmorgen 19 juni geeft ecoloog Franke van der Laan een lezing over zijn boek Code rood – in oorlog met onze leefomge- ving om 10.30 uur bij Boekhandel Blokker, Binnenweg 138 in Heem- stede. E D heikele en onderbelichte kant van de klimaatproblematiek: het feit dat we als menselijke samen- leving de relatie met het ons omringende ecosysteem uit het oog verloren hebben. De filosofie achter M.E.E.R Groen. Een tenenkrommende analyse van factoren die onder het vloer- kleed ‘van een ander geschoven worden. Franke van der Laan beschrijft een korte termijn oplossing om tijd te winnen om de enorme mammoettanker van ingesleten procedures aan te pas- sen en daarnaast ook de lange termijnoplossing: leve het groene liberalisme! De toegang is vrij, reserveren gewenst via telefoonnummer 023 5282472 of info@boekhandel- blokker.nl.. De start is in de boekhandel en na 30 minuten vertrekt de groep per fiets naar de Vrijheidsdreef voor nadere verdieping. Franke van der Laan is ecoloog, veranderingsmanager en ontwik- kelingswerker. Hij heeft een lange carrière bij de Verenigde Naties en het internationale bedrijfsle- ven achter de rug en is nog steeds actief in talloze natuur- en mili- euorganisaties. Dan over het boek. Handen uit de mouwen. Een boek over de meest X ch BLOEMENDAAL – Het Fa zeer geslaagd met leu De wijnproeverij van winkelstraat stond me Choq- IN, zij had bij heerlijke chocolade v Franke van der Laan is bij Blokker (Foto: pr). Brun Hoge Bijeenkomst ‘Sportief

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.