Stage ontwikkelingen

Elke week gebeurt er van alles. Deze week was geen uitzondering

Een opleiding Urban Green Developers wil nav een oriënterend bezoek structureel stagiaires plaatsen. Een andere op leiidng trok juist z′n stagiaires terug omdat we geen laboratorium hadden en de studenten elk uur iets anders wilden doen net als in de schoolbanken en ook verschillende persoonlijke problemen hadden.

In Park 2020 hebben we een viervoetige vrijwilliger, genaamd Bilbo, aangenomen om muizen die te enthousiast mee-eten van onze groenten, ‘biologisch’ te demotiveren.

En het TV programma ‘Wij Nederland’ nam een uitzending over fijnstofvangend klimaatbos op, dat we aan het aanplanten waren.

Een trip naar de Betuwe leverde 1000 kilo bamboe op voor een jaar lang insectenhotels bouwen en een trip naar Apeldoorn een ladder van 12 m, die we nodig hebben om 600 grote esdoorns om te trekken met een bomenlier in het Sorghbosch als we daar aan de gang gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.