Witte weekblad 29-3-17: Skatebaan wordt natuur speelplaats


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Ww 29-3-17 Skatebaan wordt natuurspeelplaats HOOFDDORP Het voorjaar is een goed moment om van de oude skatebaan op het Raadhuisplein een natuurspeelplaats te maken. Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC) is hier samen met Rob Blom Tuinen en Stichting MEER- Groen mee gestart. Vanaf 30 maart worden meehelpdagen georganiseerd waar kinderen samen met hun ouders mee kun- nen helpen heť vormgeven van de natuurspeelplaats. Rob Blom Tuinen is begonnen om de basis weer op orde te brengen met vier oude fruitbomen, houtsnipperpaden en het onkruid te verwijderen. „Daarna kan MEERGroen aan de slag, met hopelijk veel vrijwilligers die een natuurspeelplaats een warm hart toe- dragen”, aldus Sonja Olthuis, Centrum Manager van Hoofddorp Centrum. Kinderen kunnen samen met hun ouders met de handen in de aarde om plantjes, kruiden en boompjes te plan- ten, hutten te vlechten van wilgen en met boomstammetjes aan de slag te gaan. De eerste drie meehelpdagen zijn ingepland op de donderdagen 30 maart en 6 april van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 1 april van 10.00 tot 16.00 uur. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Franke van der Laan, MEERGroen: info@stichtingmeergroen.nl. Foto: pr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.