Witte weekblad: 29-10-2015: Aan de slag in de natuur


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
wille Weddblad 29 oktober 2014 Aan de slag in de natuur De natuur staat nooit stil en kan geregeld onderhoud gebruiken. (Archieffoto: pr) HOOFDDORP – De natuur in gaan voor onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden. Dat is de gedachte achter de jaarlijkse natuurwerkdag. Ook stichting MEERGroen trekt er elk jaar op uit. Komende zaterdag 1 november staan meerdere activiteiten in de regio op de agenda. In 2013 deden in Nederland delbos Hoofddorp ruim 14.000 mensen mee aan – oever-, en orchideeën- en de natuurwerkdag op bijna bosbeheer in de recreatiege- 500 locaties. Ook dit jaar bieden van Spaarnwoude: de krijgt ons landschap een grote Groene Weelde en de Bosei- op knapbeurt en wordt er vol- landen op gesnoeid, gehooid en ge- – orchideeën- en bosbeheer in zaagd. Dat idee past perfect op recreatiegebied het Groene de doelstellingen van de lokale Carré Zuid van Spaarnwoude stichting MEERGroen, met – jaarlijks onderhoud aan een activiteiten in de regio van rotsenbiotoop in Hoofddorp Haarlemmermeer en Aalsmeer – verfraaien en beheren van tot Haarlem en Amsterdam. een natuurspeelplaats in Voor de natuurwerkdag van 1 Heemstede november wordt een aantal – beheer van de historische projecten die de meeste hulp Haarlemmermeerspoorlijn in kunnen gebruiken openge- Amsterdam en Amstelveen steld. Individuen, maar ook met de mogelijkheid van een groepen en bedrijven zijn wel- rit met een antieke tram. kom om te komen helpen. Het Meer informatie en het aan- gaat om de volgende projec- melden voor de projecten via onderstaande website. -bosbeheer in het oudste bos www.stichtingmeer van Haarlemmermeer: Wan- groen.nl/actueel ten:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.