• +31(0)648226490
  • info@stichtingmeergroen.nl
Laden Evenementen

De hele dag is er open dag op de Voedseltuin met rondleidingen en proeverijen van de 200 producten die we er verbouwen. Farmkitchen verzorgd hapjes en soep van eigen pompoenen.

Op 23, 24 en 25 september wordt in heel Nederdalend de nationale burendagen georganiseerd. Dat is een mooie gelegenheid om elkaar als buren nader te leren kennen en iets leuks met elkaar te doen. Stichting MEERGroen en Farmkitchen staan van harte achter dit idee om er samen iets leuks van te maken. Daarom nodigen we onze buren op 3 plekken op 3 opeenvolgende dagen uit, om mee te komen genieten van wat de natuur in deze periode in de aanbieding heeft. In deze periode van het jaar springen vooral appels en pompoenen eruit. Daarom kan er op alle pekken appeltaart en pompoensoep geproefd worden en appelmoes gemaakt worden om mee naar huis te nemen als men zelf een potje en schilmesje mee neemt. Dit is zeker een leuke activiteit voor gezinnen met kinderen.

04 sep

Open Dag Voedseltuin: Park 2020

De hele dag is er open dag op de Voedseltuin met rondleidingen en proeverijen van de 200 producten die we er verbouwen. Farmkitchen verzorgd hapjes en soep van eigen pompoenen. Op 23, 24 en 25 september wordt in heel Nederdalend de nationale burendagen georganiseerd. Dat is een mooie gelegenheid om elkaar als buren nader te leren kennen en iets leuks met elkaar te doen. Stichting MEERGroen en Farmkitchen staan van harte achter dit idee om er samen iets leuks van te maken. Daarom nodigen we onze buren op 3 plekken op 3 opeenvolgende dagen uit, om mee te komen genieten van wat de natuur in deze periode in de aanbieding heeft. In deze periode van het jaar springen vooral appels en pompoenen eruit. Daarom kan er op alle pekken appeltaart en pompoensoep geproefd worden en appelmoes gemaakt worden om mee naar huis te nemen als men zelf een potje en schilmesje mee neemt. Dit is zeker een leuke activiteit voor gezinnen met kinderen.

Evenement details

  • Datum: 23 september 2022
  • Tijd: 10:00 - 18:00

Organisator

  • Voedseltuin Park2020
  • Taurusavenue 60
    Hoofddorp, Nederland
    + Google Maps