• +31(0)648226490
  • info@stichtingmeergroen.nl
Laden Evenementen

We gaan ook dit seizoen, van november tot maart, weer tienduizenden bomen oogsten, help je ook mee!?

Dit jaar gaan we op nog veel meer plekken jonge boompjes oogsten ook in Hoofddorp, op landgoederen in Heemstede maar o.a. ook bij de Landal parken op de Veluwe en vele andere locaties.

Meld je aan via de website van actie meerbomen.nu
(meteen bovenaan “ik doe mee”, dan “ik wil helpen” en “ik meld me aan om te helpen”) .
Je krijgt daarna elke woensdagavond een mail waarop alle activiteiten die in een straal van 25 kilometer van je woonadres plaatsvinden. Doe jij ook mee!
Ook kunnen er op deze website, terreinen voor beheer (z.g. oogstlocaties) worden aangemeld en bomen besteld worden. 

01 nov

Bomen oogsten/bestellen via de MeerBomenNu actie

We gaan ook dit seizoen, van november tot maart, weer tienduizenden bomen oogsten, help je ook mee!? Dit jaar gaan we op nog veel meer plekken jonge boompjes oogsten ook in Hoofddorp, op landgoederen in Heemstede maar o.a. ook bij de Landal parken op de Veluwe en vele andere locaties. Meld je aan via de website van actie meerbomen.nu (meteen bovenaan “ik doe mee”, dan “ik wil helpen” en “ik meld me aan om te helpen”) . Je krijgt daarna elke woensdagavond een mail waarop alle activiteiten die in een straal van 25 kilometer van je woonadres plaatsvinden. Doe jij ook mee! Ook kunnen er op deze website, terreinen voor beheer (z.g. oogstlocaties) worden aangemeld en bomen besteld worden. 

Evenement details