OVtoen: Magazine EMA: Augustus 2015Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Ovtoen 15 Tijdschrift over het historisch openbaar vervoer in de regio Amsterdam Retourtje Arnhem EUROPAPLEIN FREDERIKSPLEIN CENTRAALSTATION 4 REMISE Verkehrsmuseum der Wiener Linien 464 + 776 in dienst 464 40 jaar Niseumtramlijn augustus 2015

Ecologisch beheer Sinds 2013 werkt de museumtramlijn samen met de stichting MEERGroen uit Hoofddorp aan het ecologisch beheer van onze 7 km lange spoorlijn Meer en meer verbieden overheden om chemische bestrij dingsmiddelen te gebruiken, maar de ongewenste begroeiing moet wel ingedamd worden. Met behulp van mechanisch gereedschap, zoals bosmaaiers en stokheggenscharen, pakken wij het grove werk aan Er blijft ook veel werk over dat met handgereed- schap gedaan moet worden. De vrijwilligers van MEERGroen en de museum tramlijn werken geregeld op woensdagen en za terdagen om de zeker in het voorjaar en de zomer snel groeiende planten en grassen buiten het Spoor te houden. Nieuwe vrijwilligers zijn zeer welkom! Overweg Noorddammerlaan Good te zien is dat ze overweg totaal niet schikt voor waar wegverkeer, maar dat is es wat we al wisten 1 Weg wordt omgebouwd in a constructie met stekenplaten naar een met stall, als in de wewe Molenweg Hier voldoet het asfalt goed Of u acht minder Inwani door het autoverkeer valkomen zal de tijd leren egen baanleg heeft de esta traverse stangen aangebracht om voor te zorgen dat de spoede gehandhaaf op 1434-135 mm Na het stellen van twee bestaande traverse Mangen liggen we alleen Mangen op de poorwe 143-1435 TEST &

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.