Jubilaris Franke onstuitbar in passie voor de polder

HAARLEMMERMEER – Franke van der Laan heeft 500 natuurcolumns geschreven voor de Hoofddorpse Courant en HCnieuws. “Ik denk dat hierdoor het bewustzijn is gekomen dat er in onze kleibak meer groeit dan aardappels en onkruid.”

Het is goed of fout bij de 67-jarige Van der Laan. In zijn niet aflatende passie voor de natuur schopt de bioloog nogal eens tegen het zere been van een trage ambtenaar, bagatelliserende politicus of lakse zakenman. Om de natuur te redden bestaan geen heilige huisjes. Alles moet op de schop, want als we zo doorgaan, is de mensheid verloren. Voor de een is hij onmogelijk om mee te gaan, de ander…

Lees verder in de foto of op: https://www.hcnieuws.nl/premium/algemeen/natuur-en-milieu/668660/jubilaris-franke-onstuitbaar-in-passie-voor-de-polder- 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.