Groenendaal weer eens

Deze week was een reguliere week.

Maandag morgen Park 2020. de laatste keer van het jaar gezaaid, en de kas op orde gebracht na 3 dagen afwezigheid. Maandagmiddag met 8 mensen op het fort gewerkt: een stuk van het dak ontgonnen t.b.v. of een groente tuin of een bloemenweide. Daar kwam wel 1 m3 tegels en plastic uit… niet zo goed. Maar wel lekker gewerkt. In de avond een MEERGroen bestuursvergadering met op de vergadering iemand die ons team wil komen versterken en na afloop een aanmelding voor nog iemand via internet.

Dinsdagmorgen: park 2020: vele geoogst tbv Lindenhoff en De biologische markten van Amsterdam, Zeist en Hilversum. In de middag een insectenhotelworkshop op een lagere school met 15 ‘talenten’ en daarna weer oogsten, wieden en zaaien.

Woensdagmorgen de natuurmuur op park 2020 afgemaakt en in de middag op excursie naar Lindenhoff in Baambrugge om daar de tuinen en het assortiment bekijken. Indrukwekkend en leuk om te zien hoe we gelijk denken en elkaar aanvullen. Voor volgend jaar zit er nog meer in het vat.

Donderdag overleg over het Pop Up Parkje op het Raadhuisplein, bezoek van een landeigenaar uit Groningen om een plan voor een voedselbos plant van 5 ha in elkaar te zetten en om 6 uur nog een pilsje gedronken met een partij om het Central Park Hoofddorp concept nader in te vullen.

Vrijdag voor het eerst dit seizoen weer eens naar Groenendaal ipv Meermond. Het opknappen van de Rododendronvallei met een wilgentenenbeschoeiing en heel veel bramen verwijderen.

Zaterdag een dagje Jansonius terrein om het riet bij te houden en het voor de maaitractor makkelijk te maken om te werken: wij maaien rond de bomen en de oevers waar hij niet kan komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.