Featured Video Play Icon

Vlog 52: Komkommertijd op onze manier

In de natuur staat de cyclus nooit stil en zeker niet in de zomer: dat is de tijd dat alles het hardste groeit. Dus het is nooit komkommertijd bij ons, tenzij er bedoeld wordt, dat we niet alles komkommers of augurken die we oogsten niet kunnen afzetten. Deze vlog verhaalt over de mooie ontwikkelingen met de meerbomen.nu actie: 400.000 bestellingen in 4 weken en veel mensen en organisaties die aanhaken!. Ook in het fruit gaat het hard: 5 soorten zijn geoogst en nu begint het pas goed met de bramen. Op fort Hoofddorp loopt het lekker met beheer en met het formeren van een vrijwilligers groep. Alexandra geniet van het fruit,groente en de biodiversiteit op de Dr Nanninga tuin. De bloemenweides gaan hun 5e bloeifase is, met telkens andere soorten en kleuren. En op Meermond hebben we nu 2 moeraspaden en een aanpak van de Japanse 1000 knoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.