Heemsteder 1-7-2020 Wijds pallet bam kleuren


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
zoek over de grond en het andere zit hoog in de bomen. En wie geluk neert, komt misschien wel een or meerdere dieren in het echt te- gen. De Overplaats is een interessant loofbos rond een fraaie vijver. In Foto aangeleverd door Landschap Noord-Holland het voorjaar kun je er volop ge- nieten van bloeiende stinsen- De Overplaats is een deel van het De bomen zijn er oud en eerbied- planten en in het najaar groeien landgoed Hartenkamp, waar ooit waardig. er veel paddenstoelen. Het is er de beroemde geleerde Linnaeus Meer informatie: rijk aan vogels. Regelmatig laat planten bestudeerde. Het ligt op www.landschapnoordholland.nl/ de zeldzame appelvink zich hier een strandwal met gazons en op- natuurgebieden/overplaats zien. vallend veel hoogteverschillen. www.linnaeushof.nl/. en ellen T nderen op de Kom In Mijn n afgelopen rijdagmiddag op gevolgd: l elie van hun nu gebruikt. efloop huis- maakte lek- schoolva- de tuinles- linsdag- en houden. m of Tuin. Wijds palet van kleuren Heemstede – Marenka Groen- huijzen fotografeerde deze kleurrijke bloemenvelden bij het Oude Slot: een wijds palet van kleuren. De oranje bloe- men zijn de Californische klap- rozen, r KIMT 1.7-20

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.