Featured Video Play Icon

Vlog 51: Grote ontwikkelingen

Naast het gewone werk in een rijkbloeiend en groeiend voorjaar zijn er 2 grote ontwikkelingen : Met vlag en wimpel geslaagd voor een 3 jarige test op 4 gebieden, waardoor de ruimte vrijkomt voor meer projecten en een meer op samenwerking dan op uitvoering gerichte relatie. En de meerbomen.nu actie is op 11 juni van start gegaan. Binnen 1 dag waren er al 75000 boompjes besteld. Op naar de 1 miljoen,2 miljoen of meer! Verder top tijd voor de bloemenweides, de knoflookoogst en ander tuin beslommeringen. Verdrietig nieuws is, dat het meeste maaibestek nog steeds midden in de bloei gebeurt, waardoor overal vergrassing optreedt zoals naast Park 2020 waar 100,00 kaasjeskruiden tot nul zijn gereduceerd in 5 jaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.