HC 10-6-2020 Meehelpen aan bloemenweides


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Halfweg te verbeteren. Deze doorgaande weg splitst Halfweg in twee delen en veroorzaakt veel overlast en veiligheidsrisico’s. Of de maatregel effect heeft zal moeten blijken. Henk van Ommeren ruw bee gaan fijn voor zitte momenteel te vrijwel onbek ook een nieu bestaan. Verd blijkt het om gaan. Die kw binnen en de mensen ent eerder de vc opeens een die vos beg te gedrage zijn eigen Meehelpen aan toebedee trok woo bloemenweides waar me kipjes in HOOFDDORP Op vele plekken in en om Hoofddorp heeft Stichting namelif MEERGroen in samenwerking met in de v de gemeente, bedrijven en Recrea- vegeta tieschap Spaarnwoude bloemenwei- zwak des aangelegd. Niet 1 type, maar eenjarige akkerkruiden, meerjarige Wel weides, orchideeënweides, verticale er, muurtuinen en zelfs een duinvallei. En Van nu tot in september bloeien die SC met steeds verschillende soorten. ve Op dit moment bloeien de ak- Wa kerkruiden waar klaprozen, SCH korenbloemen, gele ganzenbloem, pa maar ook ratelaars en sommige ro soorten orchideeën op hun mooist. mo Om bewoners te betrekken bij deze ste weides en om ze te bewegen zelf dit M soort weides aan te leggen, zijn er vi de komende week diverse activitei- ten. Van een wandeling tot werkdag m met veel deskundige begeleiding. V Voor meer informatie kunnen k geïnteresseerden contact opnemen met MEERGroen: Franke van der Laan, 06-48226490, info@stichting- meergroen.nl. aa Franke van der Laan 10-620 Kleinste huis van de polder is weer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.