HC 2-6-2020 Assistentie gevraagd bij bloemenweides


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Sleep Wake Up F12 F11 F10 Pause Num Lock F9 Print Screen Scroll Lock Break Dinsdag 2 juni 2020 SERVICE EN INFORMATIE ome 21 F2 # Heemsteedse Courant 3 is een uitgave van BDUmedia W POSTADRES Postbus 7, 2130 AA Hoofddorp AANLEVERING NIEUWS Ga naar Deel je nieuws OP de website voor aanlevering en publicatie van nieuwsberichten Telefoon: 023-2062602 Mail tips en vragen naar: heemsteedsecourant@bdu.nl heemsteedsecourant.nl . f facebook.com/heemsteedse.courant VERKOOP Sluitingstijden: – Maandag 12.00 uur Neem contact op met een media- adviseur voor informatie over adverteren en het opgeven van advertenties. Telefoon: 023-2062626 E-mail: verkoophoofddorp@bdu.nl Rubrieksadvertenties: www.regiotreffers.nl Franke van der Laan Familieberichting familieberichten@bdu.nl Sluitingstijd: maandag 15.00 uur BEZORGING De krant niet ontvangen? Geef een klacht door op telefoonnum- mer: 088-0109807 of ga naar de website en klik op ‘Krant Gemist’. Assistentie gevraagd voor de bloemenweides buurt iets aan te leggen, zich te melden. En graag assistentie bij het mooi houden: natuur is niet bedoeld als vuilnisbelt. Niet iedereen begrijpt dat nog. HEEMSTEDE Door de droogte zijn de bloemenweides door heel Heemstede een paar weken eerder op hun top. Stichting MEERGroen, die deze bloemen- weides exploiteert, kan wel wat hulp gebruiken. Zij roept mensen op die het leuk vinden om mee te helpen in het onderhoud en bijvoorbeeld in hun eigen © Alle auteursrechten en databankrech ten van de inhoud van deze uitgave worden uitdrukkelijk voorbehouden. Deze rechten berusten bij BDUmedia c.q. de betreffende auteur. Lees meer in het artikel hieronder BDUmedia streeft naar verantwoord gebruik van Die amonutoides in volle bloei deteffenen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.