HC 18-3-2018 Jaarlijkse boomweggeefactie Meeer Groen gaatnog wel door


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Tab Q! WER Y Woensdag 18 maart 2020 NIEUWS 5 VOSKUIL Hamsteren Bezte mensen, Schrijvuh ken ik nie so goed maar zie het’s door de ogen van een konein. Dit schrijf namelijk ik, het huizkonein van de familie Voskuil. Ga nou niet alz kippen zonder kop lopuh hamsteren. Anders finden we straks allemáál de hond in de pot. Voor je het weet beginnen jullie straks nog massaal aan het knijnenvlees en dan is het leed helemaal niet te oversien, wat ik knaag. Ik wil geen ouwe koeien uit de sloot halen, zlapende honden wakker maken of een brootje aap-ferhaal ophangen, maar ’t i bij de konijen af met die corona langsamerhant. En ik had het u vorzpelt: het komt allemaal om die liefe mefrau Thieme uit de polletiek is geztapd. Wij seide steeds al tege elkaar: dat ken goed gaan. Wat ik u knaag: da wortelt een heel zlecht 2020 we tegemoed gaan! Laat hamsteren in godznaan gewoon aan de dierenwerel Franke van der Laan Jaarlijkse boomweggeefactie MeerGroen gaat nog wel door Met dierfriendelijke groet, Smikkel (huiskonijn van de familie HOOFDDORP Gaat ertolamaal niets meer door in Haarlemmermeer? Nee, toch wel iets. Stichting MEERGroon helpt deze week inwoners die hun tuin te vergroenen, met de jaarlijkse Boomweggcofartie. “Niet alleen vanwege het klimaat, maar ook vanwege de biodiversiteit: bomen on struiken bieden insecten en vogels de benodigde beschutting en voedsel,” zo legt initiatiefne- mer Franke van der Laan uit. MeerGroen is te bereiken op Voedseltuin van Park2020: tussen de Taurusavenue en de Scorpiusdreef bij station Hoofddorp. Op HCnieuws.nl: liefst 100.000 boompjes zijn er verzameld Van de Meeber fractievoorzitte HOOFDDORP Sophie v Meeberg uit Hoofddo fractie van lokale pa gekozen tot nieuwe ter. Zij neemt het Reste mensen haste inwoners

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.