HC 1-10-2019 Buren dag op Meermond


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Postzegel- en Muntenhandel Hollands Glone Begroting voor 2020: lasten van INKOOP het gemiddelde gezin stijgen met 8,7 GOUD & ZILVER (dagkoersen) Dinsdag procent. 5 POSTZEGELS & MUNTEN 1 oktober Winkel: Camplaan 8 HEEMSTEDE 023 5477444 2019 BDU F12 MENJACHT 2000,- Heemsteedse Courant.. JACHT .nl ton Enter Appeltjes schillen en in blokjes snijden voor de appelmoes res van Shift mber wist 499 ende gen van iets at je Ctr Meer foto’s op ste gezet op n de van het I niet n aantal mis nu Id kers per 1 locatie De ze em- O Ellen Toledo onze website Burendag op Meermond Ellen Toledo st in okerk 8 de aar en HEEMSTEDE Op park Meermond aan was ingericht als keuken. Gelukkig om wild fruit en hazelaarnootjes te de Cruquiusweg werd vrijdag 27 begon de dag met een zonnetje en plukken. Ze kwamen ook padden- september in het kader van buren- werden er aan lange werktafels ap- stoelen tegen, zelfs een reuzenbo- dag het jaarlijkse oogstfeest van pels geschild en in blokjes gesne- vist, de grootste paddenstoel die in Stichting MEERGroen gehouden. den. In de keet werden de appel- Nederland groeit. “Als we twee we- Kinderen van Kindcentrum De Mo- blokjes door vrijwilligers in grote ken eerder waren geweest en hij nog lenwerf hebben de boomgaard in pannen tot appelmoes gekookt. In wit was, hadden hier vijftig mensen 2014 geplant en de bomen geadop- de pauze werd er gesmuld van verse van kunnen eten”, vertelt Franke teerd. Elk jaar in maart worden de appeltaart. “Vorige week heb ik een van der Laan (directeur St. MEER- bomen door de kinderen gesnoeid grote kist appels bij de school ge- Groen). Franke heeft helaas ook ge- en bemest. In het najaar mogen ze bracht, daar maken ze er appeltaart constateerd dat er vandalisten bezig daar de vruchten van plukken met van en nemen het hier mee naar waren geweest op het park. Een hut een appeltaart- en appelmoesfeest. toe”, vertelt Eric Jagtman (St. MEER- met palen was in de brand gestoken Omdat de weersvoorspellingen niet Groen). De helft van de kinderen en er waren appel- en pruimenbo- best waren, was er een grote bouw- ging appels schillen en de andere men leeg gerausd waarbij hele top- keet op het terrein neergezet, die helft ging met Franke of Eric mee pen afgebroken waren. is de eidin- pon- rie rdt met : ch Antjss

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.