Goed tuin weer

Goed tuin weer

In de meeste jaren dat we tuinieren is het regelmatig nodig dat we na een eerste inzaai, nog 1 of 2x ( of zelfs vaker) moeten nazaaien. 2019 is mede door de niet zo gewone opbouw van het weer ook een bijzonder tuin jaar aan het worden. De warmte van maart en begin april en het niet te natte maar net vochtige weer in de 2e helft van april en mei ,heeft als verrassend bij effect gekregen dat bijna alles wat we op de Geniedijk, In park 2020 en in de tuin van Den Burgh ( en ook elders) gezaaid hebben in een keer bijna zonder verlies goed op is gekomen.

Bepaalde gewassen doen het zelf extra goed zoals rabarber. Daar groeide in de eerste week van mei (bij 200 planten bijna 150 kilo aan oogst in een week bij!)

PR

Ook wat PR betreft was het een goede week, met een radio interview bij radio Alphen, de eerste contacten met Hilversumse journalisten en al weer een belletje van het programma BinnensteBuiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.