HC 20-2-2019 Nldoet projecten Stichting MEERGroen


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
vliegtuigen op het platform van elektriciteit voorzien, komen elek- trische tegenhangers. Aviobruggen worden volautomatisch aangesloten e relatie met de omgeving. op vliegtuigen, om de afhandeling op het platform te versnellen. Daar- aan moet tenslotte ook kunstmatige gtuigen joen). Het aantal passagiers nam pijen vervoerden 2,6 procent meer overlast met 3,7 procent toe tot 71,1 miljoen. reizigers. Het aantal vluchten steeg intelligentie bijdragen door compu- ters videobeelden te laten te analy- ert. KLM en partners groeiden met 4,3 met 0,5 procent en zat met 499.444 seren van wat er allemaal rondom miljoen procent het meest, naar 46,2 miljoen tegen de jaarlimiet van 500.000 aan. een vliegtuig gebeurt. De hoeveelheid vracht liep terug 0 mil- passagiers. De overige maatschap- ever st S-23 ogel al iflora evend Sterk MEEDS.rnen snel NLDoet projecten Stichting MEERGroen 20-2-ig Rustgevend krijgbaar bij gezondheids- pakking van 10,27 HAARLEMMERMEER Tijdens N’Doet – dit jaar op 15 en 16 maart – is het de bedoeling dat mensen de handen uit de mouwen steken en ‘er iets moois en sociaal van te maken’. Dat idee past perfect bij de doelstellingen van Stichting M.E.E.R.Groen: M.E.E.R staat namelijk voor de Maatschappelijke, Ecologische, Educatieve, Economische en Recreatieve meerwaar- den die we met actieve burgerparticipatie kunnen bereiken. Met bijna 800 vrijwilligers heeft de stichting ruim 150 ha openbaar groen en stadslandbouw in ecologisch beheer in 35 projecten in Haarlemmermeer, Heemstede, Kaag en Braassem, Amsterdam en Amstelveen. Bij veel van deze projecten kunnen zij nog veel hulp gebruiken, zowel op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart als op willekeurige andere dagen in het jaar. Voor NLdoet zijn de 16 leukste projecten, die de meeste hulp kunnen gebruiken, openge- steld. Deze projecten zijn te vinden op www.stichtingmeergroen.nl/actueel . melisse,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.