HC 30-1-2019 Spijbelen voor het klimaat


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
van Sloten. deze groep de muleerde speerpunten aan het dorp presenteren. kant neer te leggen.” De ‘brugknuf- fel’ zoals we die kennen (of velen van ons niet, zo bleek uit de zaal) komt terug in de nieuwe, duurzame e r WANDELNETWERK De wandelwerk- groep gaf een inkijk in de manier 30-1-19 j 382 Cinuforce neusspray Droog neusslijmvlies Korstjes OE BOOMHUT Hydraterend en verzorgend 12 ne Heimanchof Spijbelen voor het klimaat beschadigd voorkomen. aan het her- plekjes in t de 100% diënten de neusslijm- n. HOOFDDORP Youth For Climate NL gaat donderdag 7 februari om 10.30 uur op het Malie- veld in Den Haag demonstreren omdat zij het niet eens zijn met het huidige klimaatbeleid. Het is de bedoeling dat jongeren deze dag samenkomen tijdens hun schooltijd. Ook de Green Teens van De Heimanshof gaan demonstreren op het Malieveld. “Wij willen alle scholieren uit Haarlemmermeer vragen ook in actie te komen bij deze demonstratie op 7 februari”, roepen de Green Teens op. “En vraag ook bij vrienden en klasgenoten en je school aandacht voor onze toekomst.” ek, drogisterij, dheidswinkel. 1. Lees voor wijzing Om deze actie kracht bij te zetten nodigen zij jongeren uit om borden met opvallende quotes te komen maken op zondag 3 februari om 12 uur bij De Heimanshof, Wieger Bruinlaan 7 in Hoofddorp. De Green Teens hebben zelf verf, hout en karton geregeld, maar eigen inbreng is ook welkom. Aanmelden kan via greenteensheimanshof@gmail.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.