Jaarverslagen

Headung: eind van een jaar

In de peridoe tussen Kerst en Oud en Nieuw is het tijd om de boekhouding en de jaarverslagen op orde te krijgen. Dat is dit jaar weer tuim gelukt voor 1 januari met nog tijd over om bolleltjes te planten, tuinen te spitten en wilgen te knotten.

Marters

Elke week komen we o0ok wel bijzondere natuurzaken tegen. Deze periode waren we druk met marters. Uit het hazelnotenbos bij C- Beta kwam een melding van een hermelijn, uit Rijsenhout de melding van een steenmarter en uit de wijk Bornholm in Hoofddorp van een melding van een al jaren bestaand bunzingnest. Nu hebben we maar een wildcamera en het valt niet mee om zo’n dier goed op te nemen. Maar na 6 weken proberen is het bij het bunzingvrouwtje gelukt. IN vlog 34 staat het resultaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.