Nieuwe bewonersgroepen

Natuurwerkdag Afgelopen week was het natuurwerkdag waar naast losse mensen ook een Rotary, De GreenTeens en een scouting groep aan meewerkten. Het werk aan de te knotten wilgen en het fatsoeneren van het wilgentenenlabyrint werd later in de week voortgezet door groepen stagiaires van de Linieschool en het Wellant college, net als het van riet ontdoen van een moeras, en hilariteit, het wieden van bloemenweides het uitsteken van bramen en maaien en hooien

Bewonersgroepen

Deze week hielden we ook een bewonersbijeenkomst voor de nieuwe projecten in de Jansonius natuurstrook, Houtwijkerveld en het Stenenveld ( Bornholm). Daar kwamen ca 15 mensen op af en zowel een groep uit Houtwijkerveld als rond het Jansoniusterrein wilde mee helpen met het beheer. Met beide groepen zijn inmiddels 3 werkdagen afgesproken, waarvan die van het Jansonius terrein al 2 dagen daarna was.

Meermond

In Meermond was er de vrijdag een record opkomst van 34 mensen , waarmee een enorme hoeveelheid werk kon worden verzet.

Heading : Boek:

Het boek met de filosofie van stichting MEERGroen is na 2 maanden intensief vormgevingswerk klaar voor de proefdruk en kwam vlotjes door de laatste revisie. Eind november is het gedrukt. Nu de marketingaanpak nog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.