Natuurwerkdag-week

Natuurwerkdag

De cyclus van de natuur gaat altijd door, dus wij ook.

Deze week stond o.a. in het teken van de nationale natuu werk dag. Wij gebruiken die nationale PR om met nieuwe mensen in contact te komen. Want bij MEERGroen is elke dag van het jaar eigenlijk al natuurwerkdag en NLDoet tegelijk. Op zondag 28 oktober trapten de GreenTeens van De Heimanshof af met 13 mensen in Groenendaal.

Op zaterdag 3 november zelf deden de Scouts van de Internationale School in Amstelveen een duit in het zakje op Park 2020 (Voedseltuin) en de Rotary Heemstede op Meermond. Op 3 november dit jaar was het eens een keer prachtig zonnig weer; Er werd zelfs in overhemd wilgen geknot en een wilgen tenenlabyrint op geknapt. Meestal is het op die dag 3 graden en miezerig.

Boek

Andere werkzaamheden deze week betroffen het boek met de filosofie van MEERGroen waar hard aan gewerkt werkt door de vorm gever en waar ook een marketing strategie voor komen om te zorgen dat het op de nationale agenda komt, maar niet zodat we er aan ten onder gaan.

Appeltjes van Oranje

Het Oranje fonds zet in 2019 vrijwilligers organisaties in het zonnetje met een unieke of speciale aanpak. Daar vallen we zeker onder, maar om dat op de kaart te zetten moeten we een heel circuit van formulieren, vlogs, pitches en verkiezingen door, waar deze week een eerste start voor gemaakt is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.