Nieuwsblad Haarlemmermeer: “De waarde van Onze Leefomgeving wordt onderschat”. Deze keer over: Mike Zwaneveld


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
De film Fataal is MEERGROEN Cru Meri le van slachtoffers van zin- dit anno 2018 zomaar in Ne zij de media-aandacht voor gemaakt door de jonge film- loos geweld die op tientallen tientallen derland OP straat kan over- hun zaak dat onder meer ge- maker Jesse Bleekemolen en scholen gaan spreken over de komen. Verder vertelde het volgd werd door een ‘allemaal is vanaf 5 april 2018 als mu- impact die het geweld had op stel over de gevolgen van deze hand in hand actie’, van be. zikale voorstelling te zien in hun leven. De twee mannen mishandeling voor hun relatie kende Nederlanders en politi- Nederlandse theaters. werden na een avond stappen Do mel Jasper en Ronnie. aangevallen door vier jonge (Foto: aangeleverd) mannen van Marokkaanse af. komst die er aanstoot aan zou- een betonschaar in elkaar wer- den hebben genomen dat het ‘De waarde van onze groene leefomgeving wordt onderschat den geslagen door een groep- homofiele stel hand in hand je jonge mannen. liep. Het verhaal van de twee REGIO – Stichting MEER- fauna die in de buurt van de vrienden maakte een diepe Groen werkt bijna dagelijks Haarlemmermeer voorkomt. Het is het tweede jaar dat de indruk op de leerlingen van aan projecten in onze groe- Ik kan bijna niet wachten tot scholentour rond de film Fa- het Kaj Munk College. Zoals ne leefomgeving. Oprich- de lente begint en alles be- aal plaatsvindt. Jasper en de lichamelijke gevolgen voor ter Franke van der Laan en gint te bloeien en alle dieren vrijwilligers bij MEERGroen druk in de weer zijn. En zo doen vanaf deze plek regel heeft stichting MEERGroen matig verslag van de werk- ook weer veel aan ons, om- zaamheden. Deze week: Mike dat wij ons inzetten in meer Zwaneveld dan 25 projecten. Mike Zwaneveld. Mijn stageperiode van het Verslag door Franke van MEDIATION BIJ ECHTSCHEIDING (Foto: aangeleverd) Helicon Apeldoorn oplei- der Laan ding Ecologie en Wildlife Elke periode is leuk gevuld is aangesteld om muizen die is vorige week van start ge- en deze periode was geen uit- te enthousiast mee-eten van scheiden zonder conflict gaan. Omdat ik veel met de zondering. In het Sorghbosch onze groenten, biologisch’ te voor jullie kinderen staat voorop natuur op heb en gek ben op in Heemstede presenteerde demotiveren. Verder nam het vogels, draag ik met alle lief- MEERGroen zich aan so be- TV programma ‘Wij Neder- over huis, ouderschap en financiën de mijn steentje bij. In deze jaarde bewoners die het idee land’ een uitzending over fijn- tarief – ook als er meer tijd nodig is stage van 2 maanden leren om meer buiten te komen en- stofvangend op bij het kli- en op een goede scheiding met wij veel praktische vaardig. thousiast omarmden. De op- maatbos dat we onlangs aan afspraken heden van onze stagebegelei. leiding Urban Green Deve- het aanplanten waren. der Franke van der Laan zodat lopers wil naar aanleiding Bij MEERGroen komen het werk efficiënter kan wor- van een oriënterend bezoek we altijd handen tekort. I gratis adviesgesprek den uitgevoerd. Later in onze bij MEERGroen structureel Wie geïnteresseerd is om an@vandenbergscheiden.nl professionele carrière zal ik stagiaires plaatsen. In Park als vrijwilliger te komen 2161 LB Lisse / bij jullie thuis. hier veel aan hebben en niet 2020 hebben we een viervoe- meehelpen, kan contact alleen bij natuurbeheer. Ook tige vrijwilliger, genaamd Bil- opnemen via: info@ leren wij veel over de flora en bo aangenomen. Deze Bilbo stichtingmeergroen.nl Van den Berg Juffrouw Jansen Hoofddorp zoekt versterking.. Juffrouw Jansen Hoofddorp & Studio is een fantastische samensmelting van twee unieke winkels onder 1 dak

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.