Een Goede week

Het kwam niet door de blog van vorige week, maar deze week liep en op eens een aantal processen en projecten een stuk positiever:

Bij de gemeente Haarlemmermeer komt er beweging in het samen opzetten van beheer contracten.

In de gemeente Heemstede gaat het helemaal goed,.Daar kwam deze week aan alle kanten steun voor onze gecombineerde aanpak van sociale cohesie en ecologisch beheer.

Ook op Park2020 zit er positieve beweging in. Er wordt gewerkt aan een tweede 3 jaren beheer contract. En deze week ontdekten we een prijsvraag voor bedrijven terreinen die bijna voor ons geschreven lijkt te zijn en waar alle partijen op Park 2020 zich door laten inspireren.

Ook op het Raadhuisplein pop up parkje zijn er positieve ontwikkelingen. Ten behoeve van een evaluatie missie komende week gaat bepalen of Hoofddorp of Almere het beste winkelcentrum van Nederland heeft, is er ′pimp′werk uitgevoerd en is er ruimte gekomen om komende week nog 30.000 bloembollen uit te planten.

Ook aan het Groene Schoolplein van de Bikube school werd er weer gewerkt. Deze keer aan het plaatsen van een stand beeld op het schoolplein. Komende week wordt de voet afgerond om het beeld op 21 november te kunnen plaatsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.