HC 27-9-2017 Buren dag uit bundig gevierd


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
F6 F5 FZ F8 Power F9 F10 F11 Wake up F12 Sleep 6 Woensdag 27 september 2017 3 Modeshow op Binnenweg 1 Agor B De jongste deelnemende ond mer is ongetwijfeld de 21-ja Maaike, die met haar Giullia voor het tweede jaar deelne aan de modeshow. Zij nam anderhalf jaar geleden det modewinkels in Heemsted Den Haag over van haar o ,,Neen, mijn opleiding hac met mode te maken hoev opleiding marketing en ce catie wel van nut is bij de voering. Daarnaast heb ik gevoel voor mode”. Terwijl haar professionele modellen Linda en Renate kleding presenteren op d catwalk, vertelt zij over d „Wat meer groen, auberg brique (het nieuwe rood) gen donkerblauw, zwart Warme stoffen en nonch: kenmerken de mode ens broeken zijn nog steeds i Als de speaker de mode Claudia Stretter aankond het publiek hem er tot ty op dat de juiste naam Cla Sträter is. Wel een goede maar, niet zo thuis in de zoals hij bekent. Drie vri praten op een terrasjen over de show. „Ja wij h leuke dingen voorbij zi wij gaan zeker wat wi bezoeken en dan we kijken is kopen”. fing ELLEN TOLEDO Bekeuring vc chauffeur Zelf appels verzamelen en schillen om appelmoes te maken. Burendag uitbundig gevierd HEEMSTEDE De po donderdag 21 sep Cruquiusweg een chauffeur bekeur zekeren van de la Ellen Toledo vrachtwagen me was beladen me HEEMSTEDE Door het hele land werd danks dat de weersvooruitzichten is aangeleverd. Aan het einde van aan het leren is. Zo leert de anders- de BigBags gevu afgelopen weekend burendag ge- gunstig waren, blijft het helaas niet een geslaagde middag, krijgen alle talige beter Nederlands spreken en Daarnaast lagen vierd en ook Heemstede deed daar droog. Dit weerhoudt de kinderen kinderen een potje appelmoes mee. de Nederlandse samenleving beter blokken stopho aan mee. Op meerdere plekken wa- er echter niet van de handen uit de En ook een emmertje walnoten, om kennen. Voor de kinderen was er hijskettingen la ren er activiteiten. Zo was er vrijdag mouwen te steken. Een groepje gaat te kijken hoe die over een poosje, net een moestuinspeurtocht uitgezet. Nadat de chauf 22 september het jaarlijkse oogst- onkruid wieden rondom de bomen als kastanjes, uit hun schil ploppen. Veel bezoekers kwamen spontaan alsnog had gez feest op park Meermond, waar alle in de boomgaard. Weer anderen binnenlopen, nieuwsgierig gewor- voorwerpen h buren van harte welkom waren. De schillen de appels, want er wordt Ook bij Kom in mijn Tuin (K.I.M.T) den door het spandoek “Wij vieren mocht hij zijn organisatie lag in handen van de ook appelmoes gekookt. ,,Met liefde werd zaterdag 23 september Buren- Burendag”. Ze genoten op het terras Officier van ju Stichting MEERGroen in het kader gemaakt”, zegt Carl, gepensioneerd dag gevierd. Van tevoren zijn flyers van de zon en een kopje spannen- boetebedrag van Burendag vrijwiliger bij Meermond, terwijl uitgedeeld in de buurt en nieuwko- de thee, zoals bijvoorbeeld basili- schauffeurs hij in drie kookpannen met koken- mers in Heemstede zijn samen met ‘cumthee, met wat lekkers. Een ge- zogenoemd Zo’n 60 leerlingen van de boven- de appelmoes roert. „Liefdesappel- hun taalcoaches uitgenodigd om slaagde dag met veel enthousiaste volgen. Hier bouw van de De Molenwerf (voor- moes dus”. Tijdens de koffiepauze met elkaar van een buurtmaaltijd te bezoekers die werd afgesloten met het zekerer heen Valkenburgschool) vierden wordt er gesmuld van de appeltaart, genieten. Een taalcoach is een vrij- pompoensoep en heerlijke rode- het oogstfeest in de door henzelf in gemaakt door Juf Nathalie en ou- williger die één keer in de week af- kool, alles afkomstig uit de eigen Meer 2014 aangelegde boomgaard. On- ders, van fruit dat door MEERGroen spreekt met iemand die Nederlands moestuin van K.I.M.T. werkz GEVULDE ACTIE-TAS Help Sint Maarten BENNEB afgeslot verkeer novem dingen in deze wegre Weektopper Supervoordelig MET: op ma + 1 brood naar keuze +6 witte bollen volge en de andere Bovenwindse Eilanden heep 100% roomboter ber

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.