Drukte in vakantie

Meestal is de vakantie organisatorisch een slappe tijd, omdat iedereen op vakantie is en veel dingen vooruit worden geschoven. Maar dit jaar is er volop activiteit. Er loopt ergens een Groen Schoolplein programma en veel scholen krijgen wel geld, maar weten niet hoe ze bepaalde zaken moeten op pakken en komen bij ons terecht.

Ook in Heemstede zijn volop ontwikkelingen met steun via de gemeenteraad en erbuiten.Zo is er sprake van een derde groot project buiten Meermond en Groenen daal en een plan om een eigen zelfstandige tak met vast coördinator te faciliteren. ZO kan het dus ook als de waarde van wat we doen ingezien wordt.

Zelfs in de Haarlemmermeer zijn er ontwikkelingen om om nieuw groot project op te starten.

Last but not least, eindelijk lijken we de magische knop gevonden te hebben op Park2020. Na drie jaar werken met alleen eigen vrijwilligers heeft het opzetten van een duidelijk focus punt in de vorm van een soort winkeltje geleide tot een onverwachte aanloop van belangstellenden uit de omliggende kantoren,zowel om de groenten te gebruiken als om mee te helpen. Die kant moeten we op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.