HN 19-7-2017 Bleoemenmengsel; werpt vruc hten af


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
& 8 9 0 7 Nieuws WOENSDAG 19 JULI 2017 Bloemenmengsel werpt vruchten af PO g N HEEMS Pearl lijk h: aan c aan derd De trou in e we beke den Klan bre bril con “Pea en teru bed des C 1 H is HEEMSTEDE – Omdat de nieuw geplante bomen aan de Vrij- als 30 km/uur-zone. In het kader van dat plan wordt ook heidsdreef nog aan de kleine kant zijn besloot de gemeente op de Vrijheidsdreef de maximumsnelheid teruggebracht ter compensatie de bermen van de dreef in te zaaien met naar dertig. Om de automobilisten te herinneren aan die een bloemenmengsel. Dat slaat inmiddels in volle glo- lage snelheid zullen drempels worden aangelegd. Eerst rie aan. Wie zich op de Vrijheidsdreef begeeft kan volop zes maanden op proef. Na de zomervakantie bespreekt de genieten van een waar bloemenzeetje. Rode klaproosjes, commissie Ruimte het financiële voorstel van het college oranje slaapmutsjes en roze pekbloemen, om er een paar te over de herinrichting van het Groenendaalkwartier (Teks noemen. De gemeente heeft nog meer in petto met de Vrij- en foto: Marilou den Outer).. heidsdreef. Het Groenendaalkwartier wordt heringericht Feestelijke opening van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.