HC 19-7-2017 Vrijwlligers Steken handen uti de mouwen tussen het Groen


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
3 PgD Del Woensdag 19 juli 2017 Heemsteed: Courant is een uitgave van BDUmedia Vrijwilligers steken handen uit de mouwen tussen POSTADRES Postbus 7, 2130 AA Hoofddorp het groen UITGEVER Wiljo Klein Wolterink AANLEVERING NIEUWS Mail tips en vragen naar: heemsteedsecourant@bdu.nl Telefoon: 023-5555933 HEEMSTEDE Ondanks af en toe een plensbui, ging een groep vrijwilligers van Stichting Meergroen vrijdag aan de slag met het kortwieken van elzen en vrijzetten van jonge boompjes. Eric Jagtman (midden op foto), coördinator van de groep vrijwilligers: “Scholieren van de Valkenburgschool hebben een half jaar geleden de boompjes geplant in het weiland langs de Vrijheidsdreef en die zijn goed aangeslagen. In de zomermaanden zijn wij elke vrijdag aan het werk, afwisselend in Park -Meermond en Groenendaal. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom.” ON 19 € Shift VERKOOP Sluitingstijden: – Maandag 12.00 uur Neem contact op met een media- adviseur voor informatie over adverte en het opgeven van advertenties. Telefoon: 023-5617361 E-mail: verkoophoofddorp@bdu.nl Rubrieksadvertenties: www.regiotreffers.nl ELLEN TOLEDO BEZORGING De krant niet ontvangen? Geef een klacht door op telefoonnum mer: 088-0109801 of ga naar de webs en klik op Bezorging Hek begraafplaats Bergweg open Kinderkamp Pluspunt naar Vierhouten © Alle auteursrechten en databankrec ten van de inhoud van deze uitgave worden uitdrukkelijk voorbehouden. Deze rechten berusten bij BDUmedia, c.q. de betreffende auteur. ZANDVOORT Ook dit jaar organiseert Stichting Pluspunt een kinderkamp. De vakantieweek is voor kinderen die, om welke reden dan no Elke tweede BDUmedia streeft naar verantwoord gebruik van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.