Heemstede ontwikkelingen

In alle projecten is het druk met wieden,snoeien en maaien in deze periode. Met de temperatuur de omhoog gaat naar rond de 20 graden en af en toe een voorjaarsbuitje is de groei explosief.

Helaas bleek de bloemenweide in Overbos die we tijdens het baggeren van een dikke laag modder hadden gered alsnog door weer een andere aan nemers zonder overleg door waterschap of gemeente naar de filistijnen geholpen t zijn./ En andere bloemenweides hadden zware schade op gelopen door dat ze als stort en werk plek warengebruikt bij de aanleg van rotondes…..

In Heemstede waren positievere ontwikkelingen: Een groep extra helpers die structureel op vrijdagen mee gaan werken meldde zich in Meermond.En op dezelfde dag kregen we een delegatie van de gemeenteraad langs om zich op de hoogte te stellen van onze werk wijze en resultaten.

In Haarlem werd een nieuw project op gestart in de Waarderpolder in de vorm van een klimaat bosaanplant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.