Heemsteedse Courant:22-3-1017: Gratis boompjes op boomfeestdag


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
22-3-17. Gratis boompjes op boomfeestdag HEEMSTEDE Bij het onderhoud van park Meermond en wandel- bos Groenendaal verza- melen vrijwilligers ook boompjes om weg te geven. Zo hebben de vrijwilligers van Meergroen vele zaai- lingen van zo’n 60 in- heemse soorten gereed staan. Deze worden weg- geven op vrijdag 24 maart tussen 09.30 en 11.30 uur bij de vrachtwagen van Meergroen bij de brug op de Vrijheidsdreef. Ieder- een kan dan een boompje komen ophalen, zolang de voorraad strekt. Op vrijdag 24 maart is het weer Nationale Boom- feestdag. Leerlingen van de Valkenburgschool planten in Wandelbos Groenendaal een strook inheemse heesters bij de bosrand op het weiland aan de Vrijheidsdreef. Om 9.30 uur is wethouder Heleen Hooij aanwezig voor een korte toespraak. Met enkele leerlingen zal zij de eerste heesters aan- planten. De klus wordt begeleid door vrijwilligers van de natuurwerkgroep van Heemstedenaar Eric Jagtman en Stichting Meergroen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.