Een koud voorjaar

De blogs verschenen onregelmatig omdat er op de achtergrond van alles niet naar wens verloopt:

– Midden in de gesprekken over een aantal nieuwe beheer contracten heeft de gemeente Haarlemmermeer als donderslag bij helder de hele relatie met MEERgroen opgezegd (ook de lopende contracten) . We zijn nog aan het uitzoeken wat daar achter steekt.

– In het wandelbos Hoofddorp is een kaal slag gepleegd,waarbij 200 van de 400 gekapte bomen (van 30- 50 jaar oud) o.i beter niet weg hadden gehoeven, maar 800 bomen die wel nodig weg zouden moeten, over het hoofd zijn gezien. Jammer dat er niet met de mensen die 4 jaar lang wekelijks in het wandelbos bezig zijn geweest overlegd is.

– In de bloemenweide in Overbos,die we nu 10 jaar lang aan het bloeien hebben gehouden tegen alle verwachtingen in, en waarvan een deel in juli 2016 door graafwerkzaamheden vernield was ( voor de 3e keer) en die in oktober (deels met ons eigen geld) weer in ere hersteld zijn, is in februari 2017 deels vergraven en deels kapot gereden voor een baggerdepot.

maar verder loopt het wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.