Heemsteedse Courant: 18-1-2017: Bollenplanters gezocht


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Bollenplanters gezocht Foto: Erik Jagtman. 18-1-17 HEEMSTEDE – Dankzij een genereuze gift van 150.000 bollen door leverancier Uittenbogaard ziet vrijwilli- gersgroep Heemstede zich geconfronteerd met een luxe probleem. wordt het aanzien van het Groenendaalse Bos ver- fraaid,” zegt Erik Jagtman, coördinator van de vrijwilli- gersgroep. Vrijdag gingen er al 50.000 de bodem in. „De klus is geschikt voor scholie- ren, volwassenen, bedrijven, raadsleden, 65-plussers, ofte- wel voor iedereen dus,” zegt Jagtman. Informatie en/of aanmelden: tel. 06-4380 3837. De bollen moeten binnen twee weken de grond in. Daarom zijn extra handjes welkom bij Stichting Meergroen. Zo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.