Bomen om bij weg te dromen op TV

Deze week speelde vooral 2 items: het op TV (Binnenstebuiten lifestyle/Duurzaamheids programma op de 17e) verschijnen van de rapportage over de 14 bomen routes. Dat lever dan een golf van reacties op van bekenden en totaal onbekenden. De leukste reactie was dat mensen uit Gelderland de Haarlemmermeer zo′n mooi gebied vinden dat ze snel langs willen komen.En anderen, die in gevecht zijn met een gemeente of een bedrijf vragen om hulp om mooie oude bomen te behouden. Maar de reacties waar we op uit zijn,nl mensen of streken die met ons samen te werken, vrijwilligers die zich aanmelden om te helpen, die hebben zich nog niet gemeld.

Het andere item dat er uit sprong deze week is een soort kruistocht vanuit de gemeente om MEERgroen en De Heimanshof uit elkaar te halen. De gedachte daarbij lijkt te zijn details de gemeente De Heimanshof financiert en MEERgroen ook De Heimanshof als uitvalsbasis heeft, DUS De Heimanshof illegaal MEERGroen subsidieert. Dat er voor beide organisaties door synergie voordeel behaald wordt met gesloten beurzen lijkt niet tot de mogelijkheden te kunnen behoren vanuit juridisch of bureaucratisch perspectief. Waarschijnlijk zit er heel wat anders achter dan waarover gesproken wordt.

De rest van de week bestond uit werk zoals gebruikelijk.Wel was het leuk dat er 6 dagen achtereen gewaarschuwd werd voor bijzonder veel regen en dat in al die regen buiten de werkuren viel: maandag het wandelbos, dinsdag Park2020, vrijdag Groenendaal en zaterdag de museaum spoorlijn bij het Haarlemmermeerstation en natuurlijk de rest van de week in De HEimanshof.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.