Natuurwerkdag vervolg

Met het mooie weer lieten we deze week de natuurwerk dag lekker door lopen.

Maandag met een ploegje in het Wandelbos en op de Kaag en dinsdag met de GGZ ploeg niet in De Heimanshof maar in Groenendaal. Daar hebben we de poel met de mooie oude lindenbomen rondom vrijgemaakt van duizenden esdoorn boompjes. Lekker werk met een prachtig resultaat.

Daarna een groot stuk voedseltuin van Park2020 gespit.

Woensdag was St Maarten, Naast het werk in de tuin (vooral bladeren vergen) een leuk middag ingelast met de Struinkids om het′echte′verhaal va St Maarten te vertellen en 15 pompoenlampionnen te maken.

Donderdag naar een seminar over gezond sporten en bewegen om te kijken of we ons aanbod in het programma van bedrijven konden krijgen.

EN vrijdag was weer Meermond. De meeste aandacht van het ploegje van 9 mensen gingen aan het op orde brengen van de moerasstrook: zowel maaien en afvoeren en het intomen van bramen, brandnetels en zich gestaag uitbreidende waterwilgen. Helaas was dit al weer de laatste dag van stagiair Roel: eindelijk eens een die wist aan te pakken. Toen het werk in Meermond klaar was openden de sluizen van de hemel zich flink en het lijkt er op dat we de komende tijd weer en natte periode tegemoet gaan, naa de 4-5 droge weken tot dusver.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.