Binnenstebuiten

De week was grijs, kil weer van tussen de 5 en 12 graden. Wat wel hartverwarmend was, was het aantal meldingen van nieuwe geïnteresseerde vrijwilligers: een Indiase en een MBO stagiaire voor 2 maanden op maandag, een oude bekende die weer terug kwam en 7 maatschappelijke stagiaires op woensdag, een Badhoevedorpse op vrijdag en een Engelse en 2 Amstelveners op zaterdag.

En donderdag werd de hele dag gevuld met opnames voor de NCRV/KRO televisie voor het programma Binnenstebuiten over de Bomenroutes.

Verder was het zoals gebruikelijk: maandag De Heimanshof,Wandelbos en De Kaag, dinsdag Heimanshof en Park 2020, woensdag Heimanshof en de Jeugdclub, Donderdag Heimanshof en de opnames, vrijdag MEERmond en zaterdag de museum spoorlijn Amstelveen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.