Binnenstebuiten

De week was grijs, kil weer van tussen de 5 en 12 graden. Wat wel hartverwarmend was, was het aantal meldingen van nieuwe geïnteresseerde vrijwilligers: een Indiase en een MBO stagiaire voor 2 maanden op maandag, een oude bekende die weer terug kwam en 7 maatschappelijke stagiaires op woensdag, een Badhoevedorpse op vrijdag en een Engelse en 2 Amstelveners op zaterdag.

En donderdag werd de hele dag gevuld met opnames voor de NCRV/KRO televisie voor het programma Binnenstebuiten over de Bomenroutes.

Verder was het zoals gebruikelijk: maandag De Heimanshof,Wandelbos en De Kaag, dinsdag Heimanshof en Park 2020, woensdag Heimanshof en de Jeugdclub, Donderdag Heimanshof en de opnames, vrijdag MEERmond en zaterdag de museum spoorlijn Amstelveen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.