Nieuwsblad Haarlemmermeer:23-9-2015: Oogsten en smullen van braakliggende grond


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Oogsten én smullen van braakliggende grond 239-15 HOOFDDORP – Park20/20 achter het stationis het meest duurzame kantoren- park van Europa. Dat komt niet alleen tot uitdrukking in de manier waarop er gebouwd en verwarmd wordt maar er is ook 3 jaar lang ruimte gemaakt voor het exploiteren van een voedseltuin, een vlindertuin en een natuurtuin van samen 1,5 ha. In juli is de voedseltuin, in samenwerking met het lokale streekproduc- ten restaurant Park Café Groen, in beheer genomen. Twee maanden later is de oogst op z’n top. Op vrijdag 25 september van 16.00 tot 20.00 uur vindt er een oogstfeest plaats. Directies en medewerkers van de omliggende Beuken- horstkantoren en iedereen die innovatieve stadslandbouw en landgebruik een warm hart toedragen worden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen, maar dat geldt natuurlijk ook voor projectontwikkelaars, vastgoed ondernemers, en horeca-ondernemers die zelf met de gedachte spelen braakliggende terreinen al of niet tijdelijk een andere bestemming te geven. Voor meer info: tel. 023- 5573501 en/of tel. 06-48226490 (Foto: pr).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.