3 jarig bestaan MEERGroen

Eigenlijk was deze week een hele rustige week, waarin de nadruk vooral lag op het voorbereiden van de natuurwerkdagen op de 9 locatie waarmee we ingeschreven hebben: persberichten maken, locaties bezoeken om tekijken wat er te doen is, gereedschap kopen en vervangen.Dat soort dingen.

Naast deze door gaande zaken waren er 2 bijzondere zaken:

1: Het vieren van het 3 jarig bestaan van MEERGroen met een inmiddels traditioneel werk diner bij Vork en Mes met alle adviseurs en (aankomende) bestuursleden. De bestuursvergadering van 4- 6 werd gebruikt om lijnen uit te zetten en te verkennen voor de komende jaren en het daarbij passende bestuur (met voldoende gewicht en beschikbare tijd).Tijdens het diner daarna werd van gedachten gewisseld met vertegenwoordigers van de provincie over mogelijkheden om onze aanpak breder uit te rollen.

2: OP vrijdag werd voor de tweede dag door een aantal werknemers va Idexx gewerkt aan het uitbouwen van het bomenlabyrint. Jammer genoeg miezerde het de hele dag,wat het werken niet plezieriger maakte. Maar we kregen toch weer 2.5 bomenplatform af,2 overspanningen met een dik touw en het lukte om een boomstam in een betonnen voet te plaatsen midden in de beek ter ondersteuning van een hele lange overspanning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.