Pad door de bomen

Doordat het gemeentelijke protocol weer eens tot in detail zonder aansziens des persoon wordt uitgevoerd was het proces om toestemming e krijgen om het water zuiveringsterrein in gebruik te nemen( ligt nog maar 20 jaar braak…) weer vast gelopen. Een wethouder kwam er zelf voor terug van vakantie om het proces weer vlot te trekken op maand 13 oktober. Maar ik geloof niet dat het gelukt is.De hele week waren er weer een aantal maatschappelijke stagaires, waarvan ik hoop dat er een aantal lid worden van de Greenteens ( zie www.deheimashof.nl/jeugd/greenteens)

Op woensdag werd de dag verluchtigd door dat de gemeente Amstelveen op directie en team leiders niveau geïnteresseerd raakt in ons burger participatie model.

Maar het hoogtepunt van de week was de vrijdag: de eerste dag van 10 dat het bedrijf Idexx komt meewerken aan een ′uitdagend′project. Dat werd uiteindelijk de aanleg van 9 overspanningen aan het bomen pad in de struintuin. De afgelopen weken hebben we al vele planning gedaan en materialen verzameld. Op deze eerste vrijdag hebben we 2 platforms in bomen en 5 overspanningen voor elkaar gekregen: 3x met een ( zeer dik) touw en 2 met een boom stam Dat geeft hoop dat we het in de geplande 6 vrijdagen kunnen afronden , zodat er ook ruimte is om in andere projecten mee te werken.

En de zaterdag morgen is besteed met Kyocera, een bedrijf dat in november 3 keer met 50 mensen wil komen werken in de Groene Weelde. Ook daar zijn nu de laatste voorbereidingen van afgerond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.