Informeer: 25-9-2014: Burendag in Moestuin Tudorpark


Automatisch herkende tekst voor zoektermen:
Infermeer 25-9-14 Burendag in moestuin Veertig tuinders – bewoners uit de naastgelegen wijk Toolenburg en toekomstige bewoners van Tudorpark – huren een tijdelijke, biologische moestuin op de bouwgrond van Tudorpark. Zaterdag 27 september houden de toekomstige buren hun eerste open Burendag. Iedereen is welkom. Er is een springkussen, kinderen bouwen een insectenhotel en om de bijen ook in het vroege voorjaar van voedsel te voorzien wordt er een flink aantal bloembollen geplant. De Tudor-modelwoning wordt tijdens de Burendag geopend. De moestuin is een experiment van Stichting Meergroen, Podium voor Architectuur en Stichting Meerwaarde. Woningcorporatie Ymere accom- modeert en financiert het project. De tuin ligt achter het Tudorhouse aan de Bennebroekerweg in Hoofddorp. Om elkaar alvast te leren kennen, tuinieren toekomstige buren op de bouwgrond van Tudorpark. Foto: Danny de Casembroot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.