De vakanties voor bij

Deze week kwam iedereen weer terug van vakantie om dat de zomervakantie voorbij was. Het weer was nog steeds perfect met temperaturen boven de 30- graden en af een toe een bui in de avond. Maandag hadden we overleg met 8 ambtenaren over het al of niet door laten gaan van ons project op de waterzuiveringslocatie. Insteek was: Het kan niet , maar we vinden het zo leuk dat we het toch een kans willen geven. De scouting gebouwen krijgen door een onbuigzame houding van vastgoed ambtenaren geen kan, maar het waterzuiveringsterrein zelf wel.

Op dinsdag pakten we het hooien op de Heimanshof flink aan. en op woensdag de arealen die met de hand gewied dienden te worden. Doordat het Mysteryland festival het restaurant Vork en mes dwingt om te sluiten in de toptijd van groenteoogst waren er deze week 20 emmers oogst die bij d e jeugdclub te verdelen waren. Woensdag kregen we advies van aquaria en vis experts over het inrichten van de aquaria en met de Tabitha school over een schooltuin programma. Op vrijdag was er inloop in het Tudor park met 20 belangstellenden en op zaterdag een werk dag op Houtwijkerveld met 25 deelnemers. En in het weekend vierden we de natuurmarathon met de Greenteens: vleermuizen, nachtvlinders, sterren, bramen plukken en het onveilig maken van de Westeinder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.